Wednesday, July 27, 2011

Playful Kiss superb!

assalamualaikum & hai semua.wee aku tau ada yg dah tengok cerita ni & mesti yg akan kata "hakalahhh cerita ni berzaman laaa bro" deyy aku nak menaip jugak.haaaa saranan aku tgklah cerita ni!BEST BEST BEST terok!!!ada 16 episode tapi mmg berbaloi lahhhh tengok ! cerita ni mengisahkan Oh Ha Ni minat kat Bak Seung Jo selama 4 tahun dari zaman sekolah lagi.dia jadi secret admirer Bak Seung Jo lah!eh sama macam aku dgn amed kundo.ayah si Oh Ha Ni ni kawan rapat dgn ayah Bak Seung Jo.so satu hari,rumah Oh Ha Ni runtuh,then ayah Seung Jo ajak duduk rumah depa.omg boleh bayang dak perasaan Oh Ha Ni time tu?tobat syok gilaaaa!!


Bak Seung Jo & OH Ha Ni

then,depa belajar sekali.study sama.oh ya fyi,Seung Jo ni seorang yg genius..haa nak tau sbb apa?boleh tgk sendiri kot.eh cerita lebih2 pulak.tak saspen ar mcm ni.haha..okay anda boleh tgk dekat SINI kalau nk full one episode.tapi kena make sure internet laju lah supaya tak tersekat2.tapi mmg betol wa cakap,xrugi doh tgk cerita ni..waaah! :)

23 comments:

azalia hjsalleh said...

ala akak x minat cite korea plak

Shahirah Zainol said...

sempat lagi hg dok melayan nohhh huu

Atiqah Wadiah said...

kita pon minat korea jugak ^^

zaty said...

nampaknya hg pn dh mula dijangkiti virus kpop! hahaha. XD

hanabunga said...

@azalia saleh :
kak lia kena try tgk.baru akan minat..hee

hanabunga said...

@shahirah zainol :
haa mestilah sempat dan snggup.sbb terlalu best cerita ni!

hanabunga said...

@shahirah zainol :
haa mestilah sempat dan snggup.sbb terlalu best cerita ni!

hanabunga said...

@atiqah wadiah :
haaa mesti pernah tgk crita ni kan.best kan kan

hanabunga said...

@zaty :
aah alah aku minat drama ajeee.lagu2 kureng cket.hee

ainaa said...

dah lame tgk cte niee. suke time diorang gado2 sweettt :)

hanabunga said...

betol2! :) sweet sgtsgt

Ain Atika Zailani said...

huhuuu alamak kite tak minat korea leerrr...nak cari tau jugak kenapa banyak orang minat korea..huh.

Amni said...

Dear, tengok personal taste? waaa.... suka.. so sweetttt... yg ni pun ramai kawan cakap bestt.. tapi tak tengok lagi... huhu

Wani said...

superb best boleh takkk ???!
haha

hanabunga said...

@ain atika :
wuu sapa yg xminat tgk cerita nk terus jadi minat oh!

hanabunga said...

@amni :
oh cerita tu belum.maybe coming soon.hihi

hanabunga said...

@wani :
haa boleh boleh.bedal aje mana yg boleh.haha

Heidi Shafiq said...

heroin comel.. :)

hanabunga said...

thanks heidi :)

fyna said...

eh laki ni yang belakon BOF kan?

Marya Hana said...

oh ha ni sengal ! haha.

hanabunga said...

@fyna :
aah sys dia laaaa.ncem lagi dlm drama ni.

hanabunga said...

@fyna :
aah sys dia laaaa.ncem lagi dlm drama ni.