Wednesday, July 13, 2011

Melawat kawan bersama kawan-kawan

assalamualaikum & hai semua! okay isnin hari tu pergi melawat kawan kat Hospital Sultan Abdul Halim,SP.dia tkena penyakit Steven Johnson syndrome apa entahhh.tapi sakit kulit lah.sebab allergic dgn ubat.nak dekat 3 minggu jugak dia masuk hospital.keadaan dia mcm dah oke lah dpd sebelum ni.kemarin dia dah boleh keluar hospital.aku tak snap pun gambar dia sebab aku seganlah dgn kesian kat dia.sat lg malu pulak dia femes kat belog aku*perasan :)
aku,nadiah,aida
mula-mula ajak nadiah teman pergi hospital.pastu aida pun nak ikut jugak.so kami pergi bertiga-lah.naik kereta sewa oke.kereta sewa.sapa driver?ehem ehem.sapa lagiiiiiii..tudung pink laaa.lepas dapat lesen hari tu,memang tak pernah bawak lah.sebulan jugak xdrive.tapi dgn adanya aida dgn nadiah ni,aku berani sikit la sebab depa boleh bawa cuma takda lesen.
tadaaaa!!buktiiiinyaaaa aku yg drive kereta ni.oh yaaa.kami sewa kereta kancil auto colour maroon.mcm buruk lah jugak tp its okayyy asalkan tak mati enjin tgh jalan sudah*nama pun auto.sewa jam pertama rm10.jam kedua rm5.murah kan murah kan?kami gerak pukul 4.30-7.15 malam.act,ni 1st time aku bawa dkt jalan yg sibuk dan ada traffic light.sebelum ni bawa kat highway ja.so tak sesak lah kan.tapi alhamdulillah segalanya berjalan dgn lancar.sebelum balik kami singgah Village Mall beli dinner kat Chicken Rice Shop dgn KFC.
p/s : esok cuti mid sem bermulaaaaa yeah!

18 comments:

Far8 budak baik said...

kesian kat kawan kau...
moga dy sihat je..
pastu muka tu tak payah
nk terruja sgt lah kn...
drive kete je pun..
hahahahaah =p

nasib tak mati kete tu

angkasa said...

aah mmg kesian..hmmmmm alah 1st time drive kau kena fhm beb.haha

Misz Jenny said...

nk naik jgk kete yg hang bwk!! :p

angkasa said...

hahahahah sabaq ja la weh aku bawak slowwww!

Shahirah Zainol said...

ewah ewaahhhh! :D

hadinesta said...

xcitednye dia, cuti leklok :D peace

Dayana AZ said...

semoga dia cpt sihat :).

hand mime tu die pakai UV light :) cuba tengok dkt youtube ad rasanye hehe

Zuratul Ain said...

Wawawa Hana pandai drive ka?*jeles

angkasa said...

@shahirah zainol :
hee leh bawak hg lah nnti wey

angkasa said...

@hadinesta :
yaa thanks.lagi 7 hari cuti hbs laa wooot woot :)

angkasa said...

@dayana :
tu lah dia dah keluar hospital dah.ermmmm okay okayyy hee

angkasa said...

@zuratul ain :
aaah boleh la sikit2.baru ja dapat lesen.hee

zaty luvlianncezzz said...

ahahahahaha. cumei je ko drive keta kn :D

angkasa said...

@zaty luvlianncezzz :
comel apa benda la weh biasa ja kot.hee

fatin hanani said...

haha dah cuti syg :)

emm kesiannya kawn hana 2..terok x skit yg dia kena..klu kulit ni msti trk kan...

amboii naik keta sewa noh hehe..berani bawa x pa dear :D

owhh2 yaka dia bagi bunga haha..soh dia nyanyi lak hehe..kak fatin maybe akan dpt bunga lak hhaha [pasan tu haha]

angkasa said...

aah kak fatin bab2 kulit mmg sakit dgn pedih tu wajiblah kan.

heeeeeeeeee mintaklah kat dia.sure dia bg kan.wee

puterinuraqiliah said...

waaaaaaaaaaah dah drive r dia^^
hehehe

fyna said...

chicken rice shop sedap tak? xpernah try lagi