Tuesday, November 08, 2011

Hari Raya Aidiladha di panggung wayang?

Assalamualaikum & hai semua! Macam biasalah semua org nak update pasal raya haji kan.Same goes to me maaaa~Raya Aidiladha selalunya sambut dekat kampung mama kat Alor Star,Kedah.Ala suasana kampung gitu. Takda yg best sangat.Raya haji bukannya orang datang rumah sgt pun.Tapi apa yg buat aku excited -->

Tadaaaaaaaaaa aku pakai inner bawal dah tuuuuuuuuu!!!colour kelabu(teaser).heee sangat menjadik tau uols inner ni.memang tak baran lah aku pagi2 Raya hari tu.Letak kat fb terus ramai yg nak grab ya lah sebab owner dah pakai sendiri kan.Depa lebih percaya lah gitu.


Adik-beradik :) See jadi kan inner bawal aku ni??


So pada sebelah petang pulak balik rumah tok kat Sg.Petani.Ajak adik mi(sepupu) keluar tgk wayang cerita Alamak Toyol!haha wa ckp sama lu bro gelak dari mula smp habis bro!sumpah tak tipu bhai.Iklan sebelum start movie tu pun dah lawak tau.Kan bes kalau boleh bawa 2org hero aku tgk sekali.mesti depa gelak tak sangga kan?Takpa boleh download tgk kat lappy aje free of charge.winks~



Best! :)

p/s : Raya Aidiladha korang happening tak?share lah k? daa~

34 comments:

Addin said...

wahhh happening :D

PahitManeh said...

comel laa sis <3

zaty said...

buh dh gamaq inner dia.haha..seronok apa wyg.aku lama dah takpi.dkt setahun gk kot. huu :)

ChentaHati said...

lawak gila.awat tak cerita skali kes makan pop corn tuw?hahaha!
konon2 takmo pop corn.
last2 dikna beli licin !hahaha=))

icha fariha said...

beshhnyaaa tgok wayang.. huhuhuuu

azalia hjsalleh said...

dh lama x tgk wyg.

fathiahRAIHANA said...

Wahh dah lama tak tgok wayang taw --"
kami raya main aci ligan aje depan rumah tok , hee
comel laa dia ^^

puteri nur aqiliah said...

wah. happening betul uh!

Cik Yatt said...

wah untung la.......

My Life's Journey said...

Wahhhh makin berseri hana ni e ..cantik2 ..manis ..suke umi tengok ..lawa2. Bukan sebab inner tu ..tapi orangnya yang lawa hihi


Haaaaaaaaa citer touol umi lom gi tengok ..nk try cr dvd la pas ni hihi

hanabunga said...

@Addin
kan.happening ja kan addin.gelak sgt2 dalam pggung :)

hanabunga said...

@Addin
kan.happening ja kan addin.gelak sgt2 dalam pggung :)

hanabunga said...

@PahitManeh
Thanks my dear :)

hanabunga said...

@zaty
hari tu aku keluaq dgn madhy pi tgk wayang ah :) tu la rugi tak join

hanabunga said...

@zaty
hari tu aku keluaq dgn madhy pi tgk wayang ah :) tu la rugi tak join

hanabunga said...

@ChentaHati
Tu lah pasai.terlupa.tak terigt langsung haha rugi2

hanabunga said...

@icha fariha
sgt best icha!penuh tau panggung hari tu :)

hanabunga said...

@azalia hjsalleh
Takpa nanti kaklya tgk la. :)

hanabunga said...

@fathiahRAIHANA
Waah happening jugak dia main aci ligan.hee biasa saja dear :)

hanabunga said...

@puteri nur aqiliah
Hee Thanks my dear :)

hanabunga said...

@Cik Yatt
Untunglah ada org nak hantaq pi tgk wayang hee

hanabunga said...

@My Life's Journey
berisi ke gemuk umi?hehehe takdalah.ada2 ja umi ni aih.hee haa dvd bolehla tgk byk2 kali sikit kan.lagi best :)

Izzati said...

inner tu seems mcm hot stuff je. hehe senang nk pakai.

starzieti said...

nak tgk cite toyol tuh tapi malas d/load. hehe ~

fyna said...

lama dah tak tengok wayang..sob2

hanabunga said...

@Izzati
Memang hotstuff pun dear.Setiap hari customer order tau :)

hanabunga said...

@starzieti
Waah boleh download kat mana ya?

hanabunga said...

@fyna
Ala nanti free kak fyna pergilah k

محمد رازيق said...

raya kali ni, duk sembelih lembu.. hehe. seronok gak tuh. asah skil :)

fatin hanani said...

wah..cm best ja hehe
nak try download la..
nak p tgk payah lak..hehe download ja nnt..
emm mmg jadi la tdg 2 hehe :D

hanabunga said...

@محمد رازيق
kemain.rajin betul dia.hee

hanabunga said...

@fatin hanani
Kan betul kak atin.memang menjadi la inner bawal tu.hee tak rugi beli tau!

bLaCk pEarL said...

hana2!! nak tnya, mksodnya tdung yg dlm tue, tdung bwal besa n kat luaq tue, slendang laa? mcm tue kaa? sy x bapa pham sgt. sbit tue ngan x malunya, tnya hana. hahah.

comeyy sngguh adik bradik nie. dr ke kakak smpai laa ke adik. :)

Mya said...

amboi sempat lagi hee