Friday, November 04, 2011

Alhamdulillah Result Semester 1 buat saya tidur sambil senyum!

Assalamualaikum & hai semua!Rasa mcm lama gila tak update blog.waaa waaa.nak update tapi memandangkan sticky post masih ada.so rasa mcm alamak mesti penat nak scroll down kan.kesian lah kat my dear followers :'(


Okay janji entry ni pendek aje.Taknak menyusahkan anda anda nak scroll down.Hee *alasan

Memandangkan hari ni 4hb Nov 2011,pelajar Diploma UiTM dah boleh check result final exam, jadi saya pun update lah.hee Alhamdulillah saya dapat Anugerah Dekan pada semester 1 ni.Alhamdulillah sangat!


Alhamdulillah impian menjadi kenyataan. :)

Terima Kasih Allah kerana memakbulkan doa saya.Sesungguhnya Allah mendengar setiap doa hamba-Nya.Berdoalah bersungguh2 dan ikhlas nescaya Allah akan memakbulkannya.

Cerita dia macam ni.Semalam saya still tak boleh tidur sampai 4 a.m.Pastu saya tergerak hati nak online fb.Tgk seniour2 dah update email dah masuk segala bagai.Jadi saya check email.Dan dari situ lah saya tahu result saya.Kalau melalui student portal pukul 9 a.m baru boleh check.tapi email lebih cepat lah kan.Dan alhamdulillah I've got what I want.Salah satu target saya sebelum masuk UiTM dah berjaya.

Kejayaan ini saya hadiahkan kepada kedua parent saya,kakak,dan juga dua org adik lelaki saya.Kejayaan ini untuk mereka.Malam ni abah nak belanja dinner kat luar.Yeayyyy!!!! :)

Terima kasih korang kerana mendoakan kejayaan saya.Dan terima kasih juga kepada semua yg wish Tahniah di fb.Saya sangat menghargainya :'(

p/s : Seronok dapat merasa pergi dinner yg selalu pelajar2 dean's list dapat pergi :)

48 comments:

Aiman Isa said...

tahniah!! :)

Maysara said...

Berapa pointer hana? Tahniah! :)

sherahseintho said...

tahniah :)

Afiqah Sahillah said...

thniahh :))

zaty said...

tahniah.makan kenyang2 :)

hanabunga said...

@Aiman Isa
thanks :)

hanabunga said...

@Maysara
sikit aje mai btw thanks :)

hanabunga said...

@sherahseintho
Thanks dear :)

hanabunga said...

@Afiqah Sahillah
Thanks beb.byk kali hg ucap tahniah kat aku.terharu :'(

syakey said...

alhamdulillah seronoknya dapat dekan.

apa2pn, kekalkan prestasi baik ni, upp kan lagi result nanti, banyak2kan berdoa supaya Allah permudahkan urusan belajar kita

insyaAllah,tahniah!! ;)

asma said...

tahniah :)

Indah Mulya said...

awww..tahniah hana syg! parent hana msti bangge gle kan? make sure kekalkan momentum tu taw! cayalah hana! =]

Mya said...

wowwww tahniahhhhh! bolehlah raya happy2 weeeee =)

icha fariha said...

wah dekan kot !! hebad meh... tahniahhh.. keep on !

Addin said...

tahniah !! :D

cikghah ^_^ said...

wah..bestnya akak :)

bLaCk pEarL said...

congratulation hana!! :)

azalia hjsalleh said...

congrats dik !
pe pun tingkatkan prestasi utk sem2 hadapan

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh taniah dear. Suke umi dengar ..bijaknya hana nie ..dah la manis ..cantik ..sopan ..pandai pulak tu ..bertuah sape yang dapat hana ni ..piwetttttt.


Tak pe haan kalau tak dapat singgah selalu ..hana msh study ..umi memahami tu. Walau apapun ..taniah dear .. muahhhhhhh


Umi nak ucapkan mat hari raya haji buat hana sekeluarga :)

nur atiqah wahida said...

congratz hana!maintain every sem dekan,insyaALLAH boleh dapat ANC :)

Umie Artoqiemie said...

hooray ^^

lyana LJ said...

tahniah hana:)

♥Syid♥ said...

Waaa, syoknya dapat dekan! Kami pun hampir2 nak dapat jaa..

BTW,congrates Hana! =DD

hanabunga said...

@syakey
Thanks kak syakey!!! InsyaAllah kena ubah strategi belajar utk sem2 :)

hanabunga said...

@asma
Thanks asma :)

hanabunga said...

@Indah Mulya
Takda la kak biasa2 ja.hee alright thanks ye kak.InsyaAllah hana akan kekalkan momentum ni :)

hanabunga said...

@Mya
Aah tu lah pasai kan.kalau result teruk mmg raya tak happy lah =.=

hanabunga said...

@icha fariha
Thanks icha.InsyaAllah :)

hanabunga said...

@Addin
Thanks addin :)

hanabunga said...

@cikghah ^_^
Memang best dik.try lah nanti ya :)

hanabunga said...

@bLaCk pEarL
Thank you :)

hanabunga said...

@azalia hjsalleh
Thanks kak lya.InsyaAllah kak lya :)

hanabunga said...

@My Life's Journey
Umi jgn la puji lebih2.nanti kembang habis baju raya tak muat.heee

okay umi.thanksss sgt umi muahhh

hanabunga said...

@nur atiqah wahida
Thanks kaklong!InsyaAllah kalau ada rezeki ya kaklong :)

hanabunga said...

@Umie Artoqiemie
yeayyy!

hanabunga said...

@lyana LJ
Thanks nana LJ :)

hanabunga said...

@♥Syid♥
Lah iya kaaa?takpa rezeki hampa mungkin next sem.Thanks syidah!

Amyra Azhar said...

wah,,ske nya! tahniah sis! tumpang gembira jgk :)

D-SIM said...

tahniah :D

Lily Suhaili said...

Tahniah Hana !
Maintainkan result camtu tau :DD

asfira aminuddin said...

tahniah babe! bukan senang nak dpt dean's list okay. :))

hanabunga said...

@Amyra Azhar
Thanks my dear myra :)

hanabunga said...

@D-SIM
Thanks :)

hanabunga said...

@Lily Suhaili
Thanks lily.InsyaAllah k? :)

hanabunga said...

@asfira aminuddin
betul bukan senang.tapi DL hana pointer tak strong sgt :)

Izyan Masri said...

BAGUS2.KEEP IT UP SAMPAI SEM LAST NNTI.DAPATKAN ANUGERAH NAIB CHANCELOR :D

hanabunga said...

Thanks kak yan.you too :)

fatin hanani said...

kak atin ja x dpt hehe :)
ters kan dptt dekan ok..sampai abis sem..nnt time grad blh naik pentas 2 kali :)