Tuesday, November 29, 2011

Putus di Twitter

Assalamualaikum.lama kan tak update blog?Act,tak tau nak update apa lah syg2 ku sekalian.kesian ada yang tertunggu2 entry aku.*pirahhhhh cerita dongeng ja wa ckp sama lu. Well,serius tak tau nak update apa.then baru teringat "lah kan aku baru buat twitter,better share dgn rakan bloggers yg lain" gitu tau.


so baru buat twitter 4 hari.hee :D susah sikit nak update selalu sebab I pakai fon biasa ja bro.Takda 3G,takda screen colour pun.hikhik.So kalau online pakai lappy baru boleh update status macam2 what's on my mind kan.Macam ketinggalan zaman kan baru nak ada twitter.org lain aku tengok sampai 14k dah depa dok tweet.aku baru ratus.haha tapi better late than never ya dak?



So siapa2 yang ada twitter you can be my follower yaw! --> hanabunga26 :) Thank You*big hug

37 comments:

kura said...

tak ada twitter pun. sobs..

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhh ramai bloger sekarang ada twiter ..tpi umi tak der ..best ke main twiter hana?

unGu said...

npe twitter? npe??? waaaaa....

cik ika said...

ta pndai men twiiter..T_T

Syimir said...

haha.I'm still dont have twitter..ngee

Addeena Dzakwan said...

actually guna telefon biasa pun sekarang ni dah boleh guna twitter. guna txt :)

boleh juga follow saya. thankyou for dropping by dekat blog deena :)

nur atiqah wahida said...

xdak twitter..huhu..

zaty said...

ece ada bdk tu dh ada tweet tweet!
done follow dear. hehe. XD

zOeY zAu YaH said...

wahh pasnih sibuk bertweet lah dia ya..hihi..saya ada twitter tp x buka lgsung walaupun byk request..

cik wanie Lovela (CWL) said...

gojesnya kamu..:)

LAici KAng Ais said...

tumpang lalu...

tak pndai lah tweet2 nih :(

Qistina said...

belum start tweet2 lg....
nanti2 la kot....heee~

hanabunga said...

@kura
buatlah kura.best tau :)

hanabunga said...

@My Life's Journey
best jugakla umi.hana pun baru try and memang best! boleh update status byk2 kali.apa yg kita tpikir kita boleh update.xmcm kat fb kan.update jarang2.

hanabunga said...

@unGu
lah kenapa?

hanabunga said...

@cik ika
tryla main cik ika.best tau! :)

hanabunga said...

@Syimir
sign up ja.mudah saja :)

hanabunga said...

@Addeena Dzakwan
text biasa mcm mn tu???
ok no biggie dear :)

hanabunga said...

@nur atiqah wahida
buatla kaklong :)

hanabunga said...

@zaty
sejak tgk tudung tweet lah ni tgerak hati nk buat.hee thanks jat! :)

hanabunga said...

@zOeY zAu YaH
eh mana ada.biasa ja kak.heee :3

hanabunga said...

@cik wanie Lovela (CWL)
tudia mana ada!dia lagi gojes tau!

hanabunga said...

@LAici KAng Ais
belajar lah dear :)

hanabunga said...

@Qistinaoraite dear :)

dkna said...

dkna tak ada twitter :p

Zumie said...

hanabunga sy da follow kamu hehe

Nurul Iman Rosman said...

takde twitter, tak reti.

hihi :D

hanabunga said...

@Zumie
TQ dear :)

hanabunga said...

@Nurul Iman Rosman
Boleh belajar dear :)

fyna said...

syg..dah follow akak belom?

hanabunga said...

@fyna
Oh belum akak.ok nanti hana follow ya :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

oit tkejut igt putus apa tadi

http://cikwanielovela.blogspot.com/

hanabunga said...

@cik wanie Lovela (CWL)
hee saja ja propa tu dear :)

Cik Oda Gelang said...

cik oda ada penah buat twitter tahun lepas. bila dah ada twitter..cik oda garu kepala xtau apa nk dibuat ngan twitter tu. lepas tu smpai skang xtgk2lg. hahahah

sherahseintho said...

kita pon ada twitter (: follow la kalau sudi, sheshershah (:

deeya_shouranlee said...

dah follow hana... (deeya_shouranlee)

Woofer Storm said...

layan twitter jom..sy nak main juga burung biru tu..hehee



follow sini^^