Monday, April 25, 2011

Contest Natural Beauty

salam & hai semua!thanks kpd kak izyan kerana meng-tag-kan kpd saya.ceaa!oke siapa2 yg berminat sila klik sini yee adik2 abg2 kakak2~



oraite nama pun natural beauty mestilaa muka taknak make up2.asli.oke act,gmbar aku SUSAH sgtlaa nak ada yg make up2 ni..sbb aku rmaja lagi.so blum mahir lgi nokss!~


tadaa!gambar ni masa kat PLKN.ternyata terSANGATlah natural!act,ni 1st time aku try pakai tudung syria cmni.sbb tu rasa excited then snap la apa lagi..time ni sebelum pergi supper.kira waktu mlm ah.

kat PLKN xdak maknanya nak make up2.wakaka!harap2 menanglah ye.Amin!~

mangsa di tag :

kak nasawanie

izzaty mahadi

7 comments:

azalia hjsalleh said...

contest mcm nie sesuai sgt untuk kamo
hehe
insyallah kalo de rezki, boleh la mng

Jasyla Rifhana said...

good luck..mmg natural la hana..cantiikkk

Abang Stalker said...

supernatural.. :) thanks dik join abg.gud luck yup.btw,abg follow u back.

angkasa said...

kak azaliah :
biasa2 aje kak.thanks ya!

jas :
tudia xcantik pon.kat plkn ni.takda istilah make up2 ni.hee

abg stalker :
wlcme:) thanks jugak ye for viewing

zaty said...

HA! aku kena tag! duhh*pengsan
hakhak..over gila kan aku?hee..
aku dah buat. join jugak,thanks tag :)

Alia Laila said...

aww comel ! goodluck :')

Nasbellamy said...

wey comeylaa hg. msti mng. huhu
serious aku ckp aku xdak gmbaq, haha xtau boh gambaq apa. gambaq aku suma pkai bedak T_T