Sunday, April 17, 2011

intro Konsert Simfoni Diraja 2011 & Shahirahzainol wajib baca!

assalamualaikum salam sejahtera dan salam 1 malaysia!*yeah msia boleh!


Happy Birthday to uuuuuu..Happy birthday to sheeraaaa!Happy Birthday to uuuuu!!muah muahh!!!!


hee skrg sapa yg dah 18?hg ka aku?sapa lg tua?hg ka aku?muahahhaa!sorry late cket tu la deactive fb lagi haa kan dah kena wish kt blog aii..haha.k aku harap hg lulus la utk interbius hg segala bagai..and trus mjd anak dan kwn yg solehah!fyi,aku knay dgn miss sheera ni dri skola mngah lagi.dari form 2 start kenai rapat mnyembang..ceaaa terharu tak terharu tak? :)


.


.


oke done!skrg nak story mory glory pasal Konsert Simfoni Diraja 2011 di UUM hari Jumaat 15hb April pukul 8.30p.m.haaa cukup tak information?kalo tak cukup mai aku menambah lagi..ada artis2 la yg buat persembahan kt konsert tu..antaranya ialah....tettt!xbaca entry ek kan aku cakap intro saja.kena rhsia dulu xbuleh mention lagi.soryyyyyy morryy.hee



emcee.abg Taha & kak Athirah


buat mcm aku kenal.haha mmg kenal pun..ermm aku pun hairan sbb pa aku suka sgt snap gmbar mc.xkirala mjlis apa pun.aku suka sgt der..tgk gmbar ats ni.lawa sgtsgt kan dressing akak thirah tuu..ailoikeee!!mmg menawan!i hope that i can be like them one day.insyaAllah..mmg gabungan suara yg mantopp laaa!kalau tak kak ezah yg slalu jadi..alah yg fasi utk mc aku dulu tu..tp still best ar.congrats!*buat mcm depa baca.haha


oke konsert bukan sebarang konsert.semua adik beradik mau ikutlaaaa!~kalo kurang sorang ai tak suka cket sbb entah rasa mcm xcomplete.haha nasib long balik kalau tak xtau nak bgosip dgn sapa dlm dewan..tp jgn main2 si abg tu bila ada artis kluar dia yg mnjerit lebih.dahla suara nyaring gilaaaaaaa!!hahaha


p/s : tunggu my next entry tauuuu!!!

16 comments:

zaty said...

direct aa direct aa awat aku taktau pun!grr..haha..bru td cri fb dia patot takdak.haish.mana cik sheera ni..

btq.weh rajen noh pi konsert :D

angkasa said...

hahahahahaha derek ar hg jat.hahaha

haa kena rajin la.mmg aku dok kira hari nk pi.kes keja dok tperap dlm umah ja.haha

Shahirah Zainol said...

weyweyyyyy! terharuuuuu =') bangga ada kwn cemni muahmuahhh balik!!!

btw; aku dah tau hg mmg suka jadi mc sejak azali entah2 dlm perut mak hg pun hg dok mc sorg2 pa? muahaha. aku rasa hg sesuai ar jadi kerja2 mc ni. suara sedap weh syok dengaq ;) haaa toksah dok kembang sepuloh inci arr. haha :D

anyway tenkiuuuuk!

Misz Jenny said...

bday aku..hang kna bt spesel post gak..
tak kira!!

hek3

Ihsan Arifin said...

wahhhh syiookkkknye ;)

angkasa said...

sheera :
wlcme.hahaha muah muah!nk msg kdit tkda.kot sini ja aku mmpu pon.. :)

aah time 6taun dulu penah la skali jd mc kt tdika.hahahaahahah aku suka la jd mc xtau pasaipa.syok.tmbh kt skola sbb xkena bdiri kt bwah time assembly.heeee :D:D

angkasa said...

miz jenny :
hah!no worries k!ckp ja bila aku trus post tahu,hee


ihsan :
haa syokla ckgu.hee

Nasbellamy said...

wewewehhh masa ni yg faizal tahir ngn ana rafali ada arr??

angkasa said...

alaa nasss!!!
hg pi jugak kaaa?

zaty luvlianncezzz said...

hana!

jemput baca my cerpen :)

Nasbellamy said...

dak pon, ada org ajak. aku nk p mak aku kta dia xmnat faizal tahir. haha
syiookk dak?

angkasa said...

zaty :
orite japgi ak roger,,hee

nas :
best gla kot.ak pon xminat faizal tahir gak.tp lpas smlm tunjd minat trus.hehe

Arabella said...

happy birthday utk sheera,
cm best ja konsert ni. anuar zain ada? haha

angkasa said...

nadya :
hee mmg best pon.abg anuar ai xdala sygs.hee

Ihsan Arifin said...

x kan asek nak snap pic mc je? jadi lah mc ;D

Izyan Masri said...

MACAM BEST JE SIMFONI TU.UUUU.NAK JUGAK :D