Tuesday, April 26, 2011

jalan-jalan dgn si kurus Aidil Hairie

as salam & hai semua!oraite kemarin ikut mama bawak kaktut pergi klinik kat UUM.mmg wajib aku ikut sbbnya aku tak suka tinggal sorang2 dlm rumah.hee lepas tu kami pergi pejabat mama sat..then,aku rasa bosan gila.aku ajak si kurus aidil hairie a.k.a abang utk teman aku berJALAN KAKI ke pejabat abah.si comel Haziq Fikry a.k.a adik takmau ikut..dia memang jenis malas nk berjalan2~whoaa


aku main edit ja ni.


sambel jalan kita snap2 la kan.tak bes aa kalau jalan2 saja.si abang ni kalau bjln mmg suka pegang tangan tak lepas2.hee act,aku xtahu ar jalan short cut mcm mana.main jalan ja.ingatkan sesat dah..rupanya memang dah nak sampai pun.hee


so lepas sampai kami pergi mall,cari aiskrim goreng!!tadaaaaa!!

kalau siapa2 tak pernah makan,mmg u should try :) 2 for rm4.60..tapi dia berbeza mcm dekat Sarawak.entahla.



zoom zoom kalau nak tgk isi dalaman dia mcm mn yee :)

and the last but not least,muka the owner wajib ada oke!
till the,daaaaa~

9 comments:

Abang Stalker said...

syokkk abessssssssss..haha. :)posing x menahan. :P

azalia hjsalleh said...

nak gk mkn ice cream grg !!

Izyan Masri said...

AISKRIM GORENG TU FAVERET.WUWUWU.LAMANYA TAK MAKAN T_T

Azyan said...

mcm sedap je eskrem goreng tu. kt as mana ada ha bung?

Kamsiah said...
This comment has been removed by the author.
angkasa said...

abg stalker :
alah posing biasa ja kot.haha

kak aza :
maila UUM kak.acey promote pulaks.hee

kak yan :
ooo fav akak..msti dah pernah rasa mcm2 perisa kan..

yan :
aah sedap jugak.tp biasa ja rasa.erm kt as aku xtau pulak weh.aku dok changlun.haha

puterinuraqiliah said...

aiskrim grg! dh lama x mkn!!!! sedap~,~

Misz Jenny said...

weh..tu baju sokong team bola apa?

angkasa said...

puteri :
aaah kat sini ada.maila sini.mmg sedap pon :)

jenny :
MU ar wey.aku fan MU ni.cey