Thursday, April 28, 2011

senyum tak perlu kata apa-apa.

as salam & hai semua!

okay hari ni dah boleh check Kemasukan ke Matrikulasi 2011/2012.aku tak dapat pun.whoa.its okay.everything happened for a reason.kan kan?

act,aku memang dah boleh agak pun.sebab seniour2 aku yang result macam aku memang tak dapat.even semua credit.so ukur baju di badan sendiri lah kan.aku pun tak mengharap sangat.biarla nak dapat,daptlah.kalau tak dapat,its okay :)

aku tunggu UPU 6 Mei ni pulak.aku letak UiTM-diploma pengajian perniagaan 1st choice.kalau tak dapat jugak,I DON'T KNOW.

19 comments:

anieesshh said...

haa aku pun dok tauu xdapat haha

zahier reihaz said...

haaaaaaaa.....weh.......heeeeeeee....huuuuuuuu......sabaq noo.....nanti dapat laa upu :)

kina said...

sokay , tunggu upu :0
insya'allah dapat ye awak :)

rezeki ada tu

nana LJ said...

kmey pun tadpt..
kita senasib

tp tpa still ta ptus asa..
kta tggu upu plak..
insyaAllah:)

Dayana AZ said...

awk jgn rsau :) semua org ada rezeki masing2 :D heee

aNiSFaHiMi said...

eh...spm ari tu dpt brapa?...kakteh pon ari xdpt byk jgk...lps ja matrik...bt rayuan la...tnggu 2nd intake...

angkasa said...

anis :
hahaha senasibla kita anis oi..mmg dah tau dah xdpt.

zaher :
hee oraite thanks dr.zaher!hee

kina :
insyaAllah.kalo upu xdpt ish xtau la.haha

nana LJ :
girls yg dpt 4A's mmg takkan dpt.tp pelikla kwn aku 3A dpt.ish :'(

dayana :
thanks kawan!

kak teh :
erm 4A ja.alah result kakteh elokla.byk A. :)

nada said...

Rezeki hang kot len lah tu sayang :)
Btw gudluck !

Afiqah Sahillah said...

Ade rezeki kat tmpat lain weh, :D insyaAllah

Izyan Masri said...

MATRIK TOUGH JUGAK YANK.TAK DPT PON TAPE.AKAK DPT TAPI TAK PEGI PON.KEHKEH.FUUH FUHH.MESTI DAPAT DIP TU XD

angkasa said...

mun :
tenkiu mun!!

fqa :
tu la mudah2an cmtu la kan. thanks :)

kak yan :
thanks akak!!sy tau tough sbb tu mcm xkesah sgt xdpt pon.min2 dpt dip tu.amin!

Ihsan Arifin said...

chill :) maybe rezeki kat tempat laen

aNiSFaHiMi said...

ermm...tp 3science subjk tu pon bkn ok sgt...tp kalau dh kata nk amek management..then rugi ja msuk matrik...but kakteh prefer matrik la..cpt sket...hehe...btw gud luck tau..=)

Shahirah Zainol said...

yeah percaya kpd qada' n qadar.

wehweh, lesen L hg siap dak g?
aku nak jpj test dah huuu cuakssss.

angkasa said...

ckgu ihsan :
heee maseh ya! :)

kak teh :
aah xsuka la subj sains.mmg nak lari sejauh yg mgkin dpd subj sns.hee tenkiu!

sheera :
aah.blom la.prktikal 3 jam pun blom lg.adusssss.

zaty luvlianncezzz said...

kalo x dpt jugak sabor je lah.huahua

angkasa said...

haha tu la kita bako kita bako!

Ihsan Arifin said...

solat hajat naaaa :)

angkasa said...

insyaAllah.thanks oke :)