Tuesday, April 19, 2011

Konsert Simfoni Diraja 2011

assalamualaikum & hai semuaa!oraitoo!hari tu intro sja kan?hari ni full pulaks.hee tp aku xsihat sgtlah..hukhuk.so biar gambar yg bercerita okeh?



act,konsert diraja ni mmg untuk Sultan Kedah pun.sbg mhargai jasa tuanku apa entah.tak ingat.hikhik..


tadaaaa!!!!Faizal Tahir!!oooemmgggggg!!!


sangatsangat excited oke aku time jumpak dia tu.byk kali pulak snap dgn dia.smp aku rasa dia pun cemuih dah asyik muka ni ja pi kt dia.HAHA.faizal tahir emm sporting.yeaa tu ja aku leh describe dia time aku jmp dia.hihi..perfomance dia mmg best tahap la wey!!!!hingaq satu dewan time dia kluar pentas.termasuklaa aku ni.hee

mlm tu dia nyanyi lagu Bercinta,Sampai syurga & Gemuruh.mai part gemuruh tu best gila aku teringat dkt plkn.kami siap ada gaya lagi tahu.hee

psstt..ana raffali!!


time aku salam dgn dia tu..tgn dia perghhh lembut gila!!!dia mmg cantikla.tgk dari dekat mmg muka bersih.natural beauty gitu.haa dgn dia byk kali gak aku snap.3 kali kot.wakakaka!smp last2 dia dah nk kluar dpd bilik tu utk jmp pminat2 kt luar tu kan..dia kata "oke ana nak bgmbar dgn yg lain pulak"..aku mcm erk,hhahahahahha padan dgn muka aku!hee :D apa2 pun,bg aku dia baik la.pndai jaga hati peminat2.


p/s : keputusan matrik 28 april ni..

14 comments:

lord_exile said...

wuwuwuwuw ana raffali.
hahahaha

zaty said...

arghhhhhhhhhhhh!abang faizal. phew. jeles ni jeles ni~ grrrrr. XD

Izyan Masri said...

WAAH.FAIZAL TAHIR.NAK JELES AAA MACAM NI T_T WUWU

angkasa said...

hafizi :
hee ana cantikk sgt!


jat :
aku punya aku punya.!eh lupa lak kita kongsi..hehe

kak yan :
waa kak yan tacing aa tacing aa.haha

Misz Jenny said...

pi sana tak ajak akuuu!

Shahirah Zainol said...

wehweh faizal tahir hot gilaaaaa haha.

angkasa said...

mizz jenny :
alolo nak ajak hg pun kat tganu nun di sinun..cemana nak ajak yang oii.hee


sheera :
haa tau xpa mmg hot pun!hee

Shahirah Zainol said...

eh eh weh hang mntak matrik mana? aku mintak penang tapi aku rasa nk mntak tukaq masuk kedah. nak duk bawah ketiak mak hahaha.

angkasa said...

aku 1st arau.2nd changlun3rd penang.
eh buleh tukaq ka?
kalo ak dpt arau pun oke dok sebelah ketiak kak aku.hahahahhaa

Nasbellamy said...

jelenyaaa T_T

Arabella said...

ooow eeem ggee FAIZAL TAHIR TUUU!!!!

Ihsan Arifin said...

handsome ! kalah jun pyo ;p

angkasa said...

nas :
jelenya?hahahahaha hg nak kata jeles ka kak nasa?heee :D

nadya :
haaaaa tau xpaaa!!!minat minat!hee

ckgu ihsan kita :
hahahaha eh xkalah.jun pyo ttp mnang.hehehe

Izyan Masri said...

TULISLAH ENTRY BARU SAYANGGG.NAK BACA ^^