Monday, April 18, 2011

I hate when it comes everymonth!

haa cam ni lah muka aku bila pucat..

salam dan hai semua!

pesanan : kalo rasa mood tak elok tak pyh baca ya.nnti kang ltak komen yg buat ai nk tunjuk jari ten*ah kat yu pulak.ngee


waaaaa I really hate today.argh arghhhhhhhhh!!!cepatla malam ak nak tidoq then bila dah bgn segalanya dah berakhir.hari ni rasa xbermaya gila.aku xmmpu nk buat apa2 melainkan duduk bertenggek depan laptop online fesbuk tgk blog & sbgnya..sbb benda ni suma pakai jari ja.tenaga ciput ja guna.


alah aci lawan kerat kuku jari kaki anda lah!benda alah ni msti anda rasa stiap bulan!!ulang ulang : setiap bulan!*utk perempuan saja..if orang lain aku xtahu la.tapi aku memang jenis setiap kali bulan mengambang mesti muka akan pucat,tak larat,nak cakap pun tak larat.nak makan pun takda selera.nak tidur pun buat aku pikiaq banyak kali.anda mcm ni jugak tak??aku mmg wajib camni.muka pucat tu mmg wajib.


ok tadi tgh aku makan dgn adik2..tetiba ja si abang tu cakap cam gini..


abang : "kakngah awat senyap tak cakap byk pon?mcm baru putus cinta dgn abang amed ja..hihi"


then aku xbalas apa pun.baik kan aku?haha.pastu yg si adik comel pulak mai mengacau aku.dia buat apa entah.last2.....


aku : "issssshhhhhhhhhhhh adikkk takmauuu laaaaa!!"


haaa kan dah kena dgar suara tinggi aku ni..tercengang depa hahhahahaha.*kes xpenah buat cmtu tu depa tkejut.


aku tak mkn painkiller ka panadol ka ya harap maaf sbb aku tak layanla ubat bijik yg colourful tu semua.so biar cmni jaa...sobsob


p/s : mcm mana nk atasi yaa??hurmm..

9 comments:

zaty said...

banyakkan minum air kosong takpun tuam perut gn air suam..
haa!lagi satu..ni utk mood..makan chocolate!cadbury lg bgus! ahaha.petua aku pny. :D

angkasa said...

aah aku minum ayaq suam tu ja.oke oke tenkiu jat!

Nasbellamy said...

PMS! aku pon meluat gak weh. kalo aku keja nak marah semua org ja. haha

Azyan said...

Haha! Aku phm. Klo aku bebai kat suma org. N den perut memulas cam pa lg. Ha ni, kalau hg sakit perut cam aku, pakai pati halia mustajab. Dijamin berkesan. Cuihhhh. Awat tetiba aku jadi promoter ni? Haha!

p/s: lagu kat blog sweet!

angkasa said...

nas : aah PMS!aku pun mluat..aah aku igt lg kt kem dulu..hee

yan :
oo krim tu ek??aku penahla pakai dulu kt hstel adik dorm aku pnya.nnti nk beli la..k tenkiu yan!

aku suka lagu ni auww!

Arabella said...

byk minum ayaq, byk tidoq. haha

angkasa said...

aah aku dok buat cmtu.tp xtdoq sgtla.hee tenkiu nadya!

Misz Jenny said...

banyakkan lawat blog ak..

konfem cergas balik..

:p

Ihsan Arifin said...

haha cumil je si adik gelak 'hihi'