Thursday, May 12, 2011

as busy as a bee

as salam dan hai semua!whoa whoa hari ni tersgtlah letih!jadual hectic sgtsgt!ok pagi2 dah ikut abah pergi ofis.then 10pg pegi latihan memandu kereta.aku ada lagi 4 jam.kemudian,balik pejabat abah semula.jalan kaki dalam 2km ke pejabat mama time tengah hari rembang.then balik,sembahyang+makan..pastu pergi hospital kangar.teman kakakku tersyg!hbs tu pulak,pergi alor star melawat kawan abah kat hospital besar Alor Star.then,singgah rumah tok kejap dan singgah rumah kawan abah hantar lappy long yg rosak tu.kemudian.barulah balik ke rumah dalam 7malam lebih2!!*kalau baca dalam satu nafas baru feel betapa penatnya!wuu
oke sejujurnya aku suka dgn kesibukan ni.ya la,selalunya dok memerap dekat rumah ja kan.so bila dapat jalan2 cmni rasa mcm syokla.ada juga benda berguna yg aku buat.oke 9 hari lagi nak pergi.sobsob :'(
p/s : aku masuk 21mei.seminggu orientasi berakhir 27mei.family xleh dtg melawat.bufday aku 26mei.aku dpt rskan hari tu nnti.k bye :'(

8 comments:

Nini Hartini said...

kalau baca sambil bayangkan, macam katun lari laju nk siapkan semua benda. hehehe

azalia hjsalleh said...

ala x pe dik. korban sikit time orientasi tuh.

btw slmt belajar memandu kereta.

princess chibi said...

wah2...gler penat...hihihi..mcm2 tmpt pegi...hihi..btw..lgu dlm blog best...=))

miss.Addin said...

busy women ! haha :D

btw, nice picture . comel !

Shahirah Zainol said...

hahaha. hg mmg kalahkan artis.

Misz Jenny said...

takpa, nnti aku kol hang,wish bday..

heee

wawa said...

hg mmg bizi kalahkan artissssss haha :D

angkasa said...

jenny :
thanks weh :'(

wawa :
kalo mcm ni pm pun kalah.wee