Monday, May 02, 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY

assalamualaikum & hai semua!! oraite GA lg noh??aku telah di tag oleh miss jenny jaja kita.sorry late sikit sebab baru balik ja.haaa jom ramai2 kita pakat join GA oleh kak izyan kita ni..

klik
sini



haaa!!taknak buat karangan panjang2 3000words lah sebab tak pernah dapat A+ pun utk BM.whoa.


dear kak izyan masri, : ermmmmmmmmm aku kenal dpd cik jaja kita la.daripada tu start komen2 dgn kak yan.haa kak yan ni memang tak pernah missed la xkomen setiap entry kat belog aku dgn tulisan "caps lock : ON".ngee
lagi lagi..kak yan ada bisnes sndiri tau kat fb.cuba klik sini.


okay cakap pasal entry,setiap entry beliau sangatlah panjang dan mesti selalu diselitkan dengan cartoon lukisan sndiri mungkin.dan yang pasti kak yan selalu jugak hapdet waktu pagi.ceaa aku tau la sebab bila aku bangun awal then bukak blog,mesti ada entry daripada kak yan kita
lagi lagi..kak yan pernah jugak buat tuto utk pakai shawl ala2 hana tajimun.opsss hana tajima bukan hana bunga.jangan salah faham ya kawankawan.jengukla blog beliau kalau nak tahu k.


oraite 2 orang mangsa tag :


azyan rosley


anis nur amalina

7 comments:

Niezmomo said...

sudah lama xkena tag hahah terkejut tiba tiba naek nama kt blog ni hahaha

angkasa said...

cepat gila hg respon wey.baru igt nak habaq kt fb.ngee buat lah sementara dan ni.

Izyan Masri said...

FUUH2.TIUP SINI BIAR MENANG.KIHKIH.THANKS JOIN YE SAYNGGG ^^

HAHA.TIBA2 TERINGAT BALIK PASAL HANA TAJIMUN TU.XD

angkasa said...

haha lawak gila time akak uat vid tu.cmna la leh tsasul tu.hee

fuhh fuhhh~~mintak2 la menang amin! :)

Syrfh Nadiah said...

amboi lagu blog. rasa nk joget

Misz Jenny said...

yeay!! ad nama aku!!

angkasa said...

nadya :
haa mestila.mcm vid clip dia jugak aa.hee

jaja :
mesti wey siap ak buat link lagi yuu