Tuesday, May 10, 2011

blog review 1# Azyan Rosley


as salam dan hai semua!waah pagi2 membuta lagi aku dah update ni.dah lama rasanya aku bangun awal sembahyang subuh then terus ja menghadap tv tgk MHI,takpun rancangan memasak.ewah2.ni mcm aku review pasal aku pulak.hee oke la janji tetap harus dikota kan kan.
haa nampak tak gambar gadis mata sepet ala2 korean look tu?dia lah kawan baik geng saya a.k.a yayan!!yayan yayan!suka pggil dia yayan sebab entah nmpk comel dia dgn nama tu.nnti kat u suwoh kwn2 pggil hg yayan tau!buleh hg teringat dkt aku.haa cakap pasal U ni dia dapat Unisza beb course TESL.pergh sakan.jauh kot kat tganu.ya dia memang terbaikkk dlm subjek Bahasa Inggeris.ranking dia top la kat sekolah.
nak tau dak time spm kan kami rapat2kn katil mcm rapat2kan saf tu.dia tidur sebelah kiri aku dan sebelah kanan aku pulak aaliyah si comel.kira aku dok tengah la kan.si yayan ni time SPM bukan dok baca buku sgt pun.yg dia baca novel English hat tebal2 tu.apa tah tajuk.Breaking Dawn kot.aku dan selak2 ja.pastu terus tak jadi baca.aku hairan gila mcm mana dia boleh khatam novel tebal2 camtu banyak2.erm so no wonder la English dia top kan.wee
dlm geng kami dia lah yg terpandai.result SPM dia lah yg tercemerlang*ada ka ayt ni?wee.seronokla kawan dengan dia.syok manja2 dgn dia.wahahaha!yayan ni baik oke and single lagi.ya masih single.hee yayan ni mmg jnis pnyabar jugak dgn aku.kadang aku dok membebel kat dia kan dia dgar ja.wee sayang hg manyak2 yayan!
p/s : klik sini utk review blog yayan.

8 comments:

Azyan said...

waduh2. tenkiu wehhh. ni duk berlinang ayaq mata ni. kehkeh. aku? penyabaq? salah org pa. apa2 pon, thanks a lot.

angkasa said...

wc dear! alolo buat sadis pulak hg yan.wee

Misz Jenny said...

unisza tu blkg umah aku je wehhh..

hahahaha

angkasa said...

siyes wey?nanti hg pi melawat dia la.hee

Shahirah Zainol said...

blog yan lawaaaaaa :D

angkasa said...

blog dia tersgtlah cute mute gitu!

fatin hanani said...

sat kak fatin p jenguk dia noh.. :D

angkasa said...

thnaks kak fatin :)