Saturday, May 28, 2011

MDS wuhuuuuu i miss u my blog

as salam & hai semua!!! wuhuuu skrg aku kat uitm merbok,kedah.online kat sini.baru aje habis minggu Destini Siswa.cis cis.seminggu beb aku mandi dan bgn tidur koi 3.30 pagi?mu boleh bayang dok?gila kijammmmm kann.nasib la seminggu aje.kalau sebulan.mata jadi panda,rmbut dah mcm hantu kak limah dah.hehe
so esk kelas start pukul 12-2 pm.kelas account.fyi,SPM dulu aku xamik acc pun.tp xpa.kita buka buku baru ye.ha lupa pulak nak gi tau.aku baru tau bila sem 3 dapat pointer 3.5 above,boleh sambung degree trus.maksudnya lagi cepatla aku habiskan diploma aku ni.
ha minggu ni aku tak balik rumah.caya dak???aku tak homesick pun wey.caya dak?minggu depan aku balik sbb adik aku bersunat.caya dak?hehehehehe k la nnt update lain.banyak gmbar tapi malas la nk upload.nak kena edit dulu.oke nah .tau dak rindu gila kat blog nomey2 niiii.mumuahhh!!!!
time ni 1st time keluar mkn kat luar dgn roomate.hee baru bangun tidur pastu terus kluar.sbb tu mata nmpak sembab.
p/s : i miss my home,my family,frens,blogger and my baby booo :'(

17 comments:

icha fariha said...

gudluck okies

nur atiqah wahida said...

kami dulu waktu sekolah pun tak belajr account..alhamdulillah,selamat tamatkan diploma dengan jaya :)

usaha yang penting..good luck! :)

puterinuraqiliah said...

waaaaaaaaah! uitm dihatiku!!!!!!
bestkan mds? hehe. kat tmpt kita bestlah kot. tempat lain x tau. good luck there!

Izyan Masri said...

WKTU MDS MESTI ADA UCAPAN DATUK SAHOL LIVE DARI UITM SHAH ALAM KAN?KAN? XD

angkasa said...

icha : thanks a lot yee!

angkasa said...

kak atiqah :
yka?waah thanks ye akak.let bygone be bygone kan.mulakan hdup baru.usaha.tu yg pnting kan,

angkasa said...

puteri :
yeyeahhhh!!!!tau xpaaa.mmg best ah mds.cuma yg leceh kena bgn awal seawalnya.wuu thanks u too gudluck!

angkasa said...

kak yan :
yaaa yaaa!!!btuilaaa kak.bestla dgaq cerita dia.hurmmm

Azyan said...

gudluck bung! jgn nakal2 kat sna tw.hee. weh awt bgun awai sgt msa mggu destini siswa tu? mpa suma wtpa?

miss.Addin said...

haha dulu paling tak suka mds grrr~

all the best ! :)

seronoknya rumah dekat boleh balik . hee

angkasa said...

azyan :
haa memang kena berkumpul pukui 4.45 pagi.so nak mandi pa suma.kena bgn aawalla kan
u too gudluck!

angkasa said...

miss addin :
tau xpa.xda pun yg ska MDS.haha
alah mana dkt pn.tp kalau nk balik boleh jee

fatin hanani said...

hehe best dak syg dok kat sana?? hehe
awt x mai arau hee :)
emm akaun juga..god luck tau hehe
emm sem 2 bila hana masuk??
law ada tau sem 3 haha

Scya Lollita said...

MDS zman cik scya masa asasi aritu ngantuk gilaa dgr ceramah seminggu ari2 -.-''

Scya Lollita said...

MDS zman cik scya masa asasi aritu ngantuk gilaa dgr ceramah seminggu ari2 -.-''

angkasa said...

kak fatin :
aah tu la kalo dak igtkan dapat arau.tp dah dpt sini xpa terima aje lah kan.wee

angkasa said...

miss scya :
aah samala.dgar ceramah jugak.tkda ldk ka bla2