Saturday, May 07, 2011

UiTM Merbok,Kedah

as salam & hai semua!whoa whoa.tadi aku dah check aku dapat UiTM mana.so jawapan dia mcm dekat tajuk entry la kan.hee aku rasa biasa ja sebenarnya wey,tak sangka nak dapat situ.aku dok aim uitm arau.sebab dekat dgn rumah dan bolehlah balik setiap minggu.tapi..sekali dapat kat Sg.Petani daa..dekat pulak dengan rumah tok aku.hahahaha.sebab tu aku rasa biasa ja.wee

credit to hencek GOOGLE :)

tadaaaa!!!nampak tak betapa semangatnya aku nak masuk 21 Mei ni.apa apa???21 Mei?ada lagi 1 minggu dan lebih.whoaaa terkejut gilaa la awat cepat sangat.sumpah tak tipu memang terkejut sgt sgt.tapi takpa semangat tu penting tak sabar rasanya nak belajar apaa yg kita betul minat dan nak.wee

credit to hencek GOOGLE :)

dekat uitm merbok ada ramai lah jugak seniour2 kat SMJ dulu.wee.syok2..okey la nak bg tau yg tu ja.till then,daaa~

p/s : sila click pada TAJUK ENTRY utk comment oke semua?blog ai canggih cket.wee thanks!

10 comments:

Shahirah Zainol said...

Goooooodluckkkk!! :]

Hanniswira said...

same place , same kos :)
jumpa laa nt .

Far8 budak baik said...

haha tak feel ar bljr dekat ngan rumah..hak3..
gudluck..awl gile masuk

angkasa said...

sheera :
weeeee thanks!

hanis :
lorh ya ka.skali dgn bihah la.haha kwn yg sama jugak! :)

far8 :
mana dkt dgn umah pun.umah tok ja dekat.tak sama.wee thanks

Izyan Masri said...

FEEWWWIITTT.ADA ORG TUKAR TEMPLATE DIA.SIAP ADA SNOW LAGI.NI NAK DTG SETIAP MINIT NI XD

Wani said...

wahhh . tahniah2 ^^ . course apa ek ??

angkasa said...

kak yan :
haha dtg la leh main salji selalu kt sini.weee :)

kak wani :
thanks tau!erm dip in bsnes studi :)

Hanniswira said...

ohhh yeahh . oke , sama , nanti jumpa . ngadap muka sama jaa nnt . haha :D

Ku Azhar said...

hmmmm...smpai kesini dh tekan older post..msih xingt lg sape ek junior aku nie...hmmm next!

Mohd Hafiz said...

Anda bercadang bercuti atau ada urusan di Kedah? Rancanglah percutian bajet anda di De Selesa Homestay di Taman Delima, Sungai Petani, Kedah dengan pakej serendah RM 180/night nett. Sewa harian / sewa mingguan / sewa bulanan disediakan.

Terletak di pusat bandar sungai petani & Alamat No. 617 Lebuh Nilam, Taman Delima, 08000 Sungai Petani, Kedah (berhadapan Sek. Men. Keb. Tunku Ismail).

Untuk tempahan & pertanyaan sila PM/call/ SMS = 019 - 753 5540 (En. Hafiz) atau boleh layari page kami di https://www.facebook.com/Deselesahomestay