Monday, May 16, 2011

sekitar Hari Guru di SMSKP

as salam & hai semua.firstly,aku nak ucapkan..jeng jeng jeng..
SELAMAT HARI GURU!
oraite,abah macam senang gila lepaskan aku pergi sekolah hari ni.kali ni,aku menjual nama aufa pulak.dulu aaliyah.haha macam2.so memandangkan aufa a.k.a bambam dah ada lesen.tunggu apa lagi kan,dia jadi supir aku la pulaks.thanks a lot weyyy!susah2 aje.dah tu siap nak belanja aku pulak lagi.padahal dia yg drive-kan utk aku.wee

meet my bestfriend,Nurul Aufa bt Abd Majid :)
bersama guru BIOLOGY + GURU KELAS + MENTOR saya.
siyes cakap,cikgu2 kan bila kita dah keluar sekolah then kita melawat depa,depa rasa syok sgt.cthnya cikgu zurinah la.cikgu ni memang kenal aku sgtla.dah nama pun aku mentee dia kan.nak story sikit,dulu aku tak minat gila biology*sekarang pun.then satu haricikgu panggil aku and ajar aku seketul2 pasal bio ni.dan dia ada brainwash aku sikit.wuu nangis aku wey!time tu mmg rasa mcm dah tak sempat nk cover sbb spm dah dekat.tapi alhamdulillah berkat usaha aku yg last minute sgt sgt tu,aku credit la jugak BIO.hahahahha.credit pun oke la wey dpd failed.wuu
bersama Ustazah Halizan + WARDEN TERGARANG DI HOSTEL. :)
haaa aku memang excited gila time jumpa ustzah tadi.haha lawak gila.tau dak aku tny la dia mula2.
aku : ustazahh!!!kenai saya lagi dak???
ustazah : haa mestila kenal ni awak yg selalu kena marah dgn saya dulu.
hahaha niahhh amik.hahahha syok2.ala taknak la ungkit benda lama kan,biarkan dia berlalu pergi cewah.haha dulu asal tgk muka dia ja mesti rasa mcm cuak+fobia semua ada.tp skrg,well aku bukan pelajar skola lagi.haha berlagak gila.
yeahhh bersama adik2 dorm + rumah LAMDA sekalian.
oraite.time jumpa dgn juniour2 ni tak payah cakap la riuh tera mana kan.wa terharu gila beb..tak sangka depa nak mai salam kerumun aku ramai2.syok2.rindu pulak kat depa.gmbar ni sebahagian ja tau.ada lagi.tgk fb.wiwiwi.pastu biasala kan,aku sempat gak bergosip dgn adik dorm aku tahun lepas tu,adzmina.adik comel tu baru form 2 ( yg dok sebelah aku buat peace tu)
kemudian,wah wah.acara kemuncak ni..kami bawa adik2 ni fly woo.caya dak caya dak?cayala..aku tipu ja.hoho.just bawa depa round2 sekolah then berhenti depan hostel.haha syok gila kot.riuh sgt2 dalam kereta tu.dok ciwi la.aku pun dok buat hingaq sekali ha.wiwiwi.pastu singgah beli kfc.kemudian pusing balik pi bagi kat adik2.kesian la pi tgn kosong.aku pernah rasa mcm mana.pastu arah balik aku pulak drive.ciwi!!!haha okela smpai ni ja kot.rasa mcm pnjang gila entry ni.k k till then,daa~
p/s : tahniah kpd niena & ashran sebab dapat biasiswa MARA.cayalah! :)

19 comments:

Shahirah Zainol said...

hahaha. aku dok heran dah sapa yg dok babai dlm keta tuu. rupa2nya hg kaaaa! hahaha XD

angkasa said...

hahahaha tu la aku dan reling2 hmpa pakat dok usha jegil2 mata nk tgk sapa driver.haha

zaty said...

HANANA!!! wehh.aku pi perlis harini.tapi tak sempat nak serbu sekolah(SYTRA)deh.sebuk urus borg upu.bestnya tgok hg pi skp! :')

angkasa said...

alolo thanks jat !!! sokey insyaAllah taun dpan leh pi lagi.kalo cuti sem ka apa kan.wee

niena :) said...

Hana sayang , thanks . Muahmuah :D

miss.Addin said...

wah best nya ! :)

mesti happening gi-la kan .

Misz Jenny said...

ciwi tu apa wehh?

angkasa said...

@niena :
wlcme dear :)mumuaahhhh

angkasa said...

@miss addin :
ya ya tersgtlah happening!!!balik rumah rasa letih gila pulak.haha

angkasa said...

miss jenny :
ciwi tu excted lah ataupun teruja.bhsa kedah ni. hebak dak haha

Azyan said...

weh, jeles! syiok la duk dekat2. aku ni xdan nk p. T..T

Abang Stalker said...

phewiitt...cantik ;) no fon pls...hahaha. :P neena ke yg dpt biasiswa MARA?

puterinuraqiliah said...

seronoknya dtg skolh! huhuhu

angkasa said...

@YAYAN :
WUU TU LA HG KALO NAK MAI PUN BOLEH.AKU BAS XBHNTI.LAMBAT SEJAM GAK.HOHO

angkasa said...

ABG STALKER :
EH BUKAN SAYA.AMALINA ISMAIL.KAWAN LA.HEE

angkasa said...

PUTERI :
HAA MESTILA SYOK.BPA LAMA DAH XPI.HAHA

fatin hanani said...

syg...biasa la 2.hehe hana bawu abs stdy ja kan...kak fatin dulu umuq 19 pun payh juga..tapi sbb ada lesen keta ja dia laps gak hehe

skrg dah 20..2 dia lepas slow2..dh boleh kawin dh ni anak dia haha :D

angkasa said...

hahahaha yolah yolah.skrg pun tgh amik lesen.kena tnjuk confident bawak dpan dia nnti,bru dia bg green light.wuu :)

Ashran said...

10q weyh...sorry lambat sket...
aq jarang bukak blog skang...hehe...
btw...aq dapat JPA...bukan MARA..