Tuesday, May 17, 2011

This Best Bro!

as salam & hai semua.wah wah hari ni nak tunjuk gambar masa aku kecik2 dulu nih.tau dak aku ciwi sgt!sbb ni my 1st gambar time kecik2 yg ada dlm laptop.wuu terharu.thanks syidah utk gmba2 ni.fyi,syidah ni kawan aku dari tadika lagi smpai sekarang.yeah! :)
syimah.aku.syidah. *syimah dgn syidah adik beradik2.
aku macam dak laki an?dgn rambut pendek.girls yg lain nomey2 aje rambut pnjg ikat pakai getah strawberry.aku?xpayah ikat.haha dulu kecik2 tersangatlah hyper.buaih aku ni dulu2.tp tu la yg buat childhood days aku tersgtlah seronok!
syimah.aku.syahirah
aku yg kat tengah.yg tengah nengok camera tu.time ni 6 tahun.hee rindu wey!!
p/s : klik gambar kalo nk tgk dgn lebih jelas.thanks! :)

20 comments:

♥Syid♥ said...

alolo...memang sweet giloss... =DD
rindu pulakk time nie.

! syifa lovera said...

comey nya ampa! hihi. :D

angkasa said...

@syidah :
eh ada blog jugak oke kami follow!!wee rindu jugak tau

Mfs said...

uih..kanak-kanak ribena..hehe

angkasa said...

syifa :
comey ka?mcm muka dak laki hat jmbu2 tu haha

angkasa said...

mfs :
heeee tau xpa.ribena sggh time ni

♥Syid♥ said...

yayaya.
kami pun ada blog.
kami dah follow ampa dah.. heheheh =)

angkasa said...

thanks syidah!nnti tumblr tu share2 la.hee

Misz Jenny said...

ak duk folo blog laki ke pmpn nih?

hahaha

angkasa said...

kuahajaqqq muuuuu!!!!!!!hahahahaha!

Izyan Masri said...

AMBOII.COMELNYA TIME KECIK2.RUGI KAK YAN TAK KIDNAP DULU2.HAHA :D

♥Syid♥ said...

@hana : rasyidahlovetheepic.tumblr.com

Hanis Ramlee, said...

comeii Hana kita! ^^

puterinuraqiliah said...

comeeeel! nnti kita buat sesi review blog yek:)

angkasa said...

@kak izyan :
haaaaaaa takleh la.sy dok kedah ni.kak yan perak.mmg xleh nk culik ar.hee

angkasa said...

@syidah :
ya ya kami mmg dok tgk tumblr hmpa pon :)

angkasa said...

@hanis :
mana ada.Hanis kita pon comel apa

angkasa said...

@puteri
weeee thanks yaaaa!!!

fatin hanani said...

hehe dulu time kecik tembam ka??xjels sgt gmbr 2 hehe

emm time kecik2 la kengan paling menrik hehe

emm aniversary akak yg ke2 baru hehe :D

angkasa said...

ouhh good2!thniah ya kak!

ermmmm tembam gakla sikit2.hee