Tuesday, May 03, 2011

blog review 1# zahier aiman

as salam & hai semua!eh macam 1st time ja kan aku buat blog review cam gini..tkdaa la saja2 ja.hari tu hencek zaher kita ni buat special entry buat aku.cewah kira aku nak balas balik la ni.*tacing dak zaher? :D

zaher aku xtau sapa yang snap ni.candid pic ni lawo! gambar ni time prep malam,baru lepas celeb bufday aku ngee

oraite nak imbas balik kan.aku kenal si zahiaq ni time form kat smskp of course la sekolah TERSAYANG tu kan.wah.aku ingat lagi 1st time aku jumpa dia time mula2 aku masuk prep malam kat kelas tu.si zaher ni satu kelas dgn aku la.kedudukan meja pun mcm selang 2 orang cam tu ja.so dia la yang dok mai buat ramah dgn aku tanya nama semua.tp sygnya si zaher ni tak igt kot.dia kata dia perasan aku kat lab.what the??*trademark kak yan ngee.haa mungkinla ramai sangat kot yang dia tegur tu sampai xperasan.whoa.


okay part puji pulak.si zaher ni oke la dengan aku.sometimes aku,dhiya dgn una(bff) rasa mcm dia ni annoying sangat.kadang2 aku suka buat muka kalau dia dok buat hal dalam kelas.wakaka.tapi seronok la kawan dengan dia wey,dia ni macam pentingkan kawan gila-gila.boleh ngam gakla dengan aku.sebab suka tidoq dalam kelas.then dia suka dok ketuk2 meja aku,goyang krusi dgn keja aku time aku tidur dgn amannya.it was like"arghh!!!!"

lagi lagi..aku rasa dalam banyak kawan2 yg bernama lelaki yg aku ada,dia ni lah yg paling rapat kot.maksud aku senang nak menyembang,nak bgosip dan kalau nak cerita masalah pun buleh la jugak.dia jenis simpan rahsia la.biasala nama pun satu kelas dari form 4 & form5.eh nak cerita memang panjang ni.
tetiba ja kan teringat zaman sekolah dulu pi prep malam2.sambut bufday sekali.waahh!

tadaa!!ni lah zaher yang moden bukan budak sekolah.


p/s : sekarang nak letak gambar sapa2 dlm blog pun rasa curiga gila.kroh kroh.

6 comments:

Syrfh Nadiah said...

zahier aiman? cm kenai haha

Izyan Masri said...

FUUH2.MAIN REVIEW2 NI YANG BEST NI.HAHA.HENSEM DAK TUH XD

zahier reihaz said...

ehem2..thanks ! ada org kata zahier aiman hensem ka?

angkasa said...

nadya :
haa xkenai saja la dia ni kan.wee

kak yan :
akak nak jugak?hee ncem gakla.krohh


zaher :
haa perasan perasan.

PahitManeh said...

zahier xensem pon :D hahahha

angkasa said...

hahahahahahaah opsss no komento!